Door:
28 oktober 2014

Voorbereiding TED-talks

Twee jonge RWS-medewerkers zijn gevraagd om tijdens de grote medewerkersdag een TED-talk te houden. Niet niks, 20 minuten spreken in de grote zaal van het Beatrix theater voor 800 collega’s. Ik help hen bij het ‘componeren’ van hun verhaal en we oefenen het vervolgens in het RWS auditorium om voeling te krijgen met zo’n groot podium. De mooiste beloning voor mij was om achteraf te horen dat deze jonge sprekers hun collega’s tot tranen geroerd hadden met hun verhaal.

Hoi Judith,

Ik wil je ontzettend bedanken voor de fijne ondersteuning die jij me gegeven hebt bij de voorbereiding van de TED-talk die ik afgelopen dinsdag heb gedaan. In korte tijd heb je me geholpen om mijn verhaal goed op te bouwen en mij tips gegeven voor hoe te bewegen en praten tijdens de presentatie. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd en het heeft ertoe geleid dat ik met veel meer vertrouwen naar de presentatie toe kon leven (en hem ook kon geven). Met een goede voorbereiding sta je veel lekkerder op zo’n podium ! Dankjewel daarvoor en hopelijk tot ziens.

 Groetjes, Angela.

281014 Referentie #2

Opdrachtgever:

Rijkswaterstaat, Jacqueline Oostdijk